LUC'S BURGERS HAAKSBERGEN

LUC'S BURGERS HAAKSBERGEN Altijd meer!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 160 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Luc's burgers Haaksbergen. Meer weten? Ontdek meer

21 mrt 2022 om 6:48 Het was altijd goed, maar nu is het enorm tegengevallen.. Burger leek onvoldoende gaar, karig beleg. Wij gaan helaas niet meer bestellen.
27 feb 2022 om 20:14 Super goed
20 feb 2022 om 21:30 Perfect eten, Ik had een foutje gemaakt tijdens het bestellen maar goed opgelost door de zaak.
19 dec 2021 om 19:21 Heerlijke burgers en super snelle levering
12 dec 2021 om 20:42 Super service en vriendelijk Zoals het hoort
12 dec 2021 om 20:14 Bezorging duurde aanzienlijk langer als oorspronkelijk aangegeven (er was 30-40 minuten aangegeven... de bestelling arriveerde echter na 75 minuten). De burgers smaakte uitstekend.
7 dec 2021 om 20:29 Eten was koud.. dit zijn we niet gewend van luc"s burgers. Bezorging duurde ook veel langer dan we gewend zijn. Heel jammer
5 dec 2021 om 21:52 Sneller bezorgd dan gemeld, dat was fijn. Burger is erg zout en heeft een hint van boterhamworst. Wel een grote portie, dus prijs kwaliteit is goed.
1 dec 2021 om 10:35 Delivery was faster than estimated, yay! Food quality overall was great, but our last two orders have included cheese on the burgers even though we ordered the ones without cheese. Not a crisis, but annoying that it keeps happening.
23 nov 2021 om 19:47 Wederom heerlijk gegeten bezorging hadden we zelf ingesteld en was keurig op tijd !
22 nov 2021 om 20:32 Snel bezorgd Lekker en goed warm!
9 nov 2021 om 22:11 Snel en lekker!